3 - 6 Oktober 2024

Sisterhood & Self Love Retreat 

 Het ultieme 4-daagse all incl Retreat*

*praktische info & prijs onderaan de webpagina

Joanna-Maria & Manon nemen je mee op een reis vol zelfliefde, transformatie, verbinding, diepgang en sisterhood.

All Incl Retreat 3 - 6 Okt 2024

4 Dagen lang diepe verzorging voor je body, mind, heart & soul

Sisterhood

Sisterhood is de unieke verbinding die ontstaat tussen vrouwen als we onszelf open en kwetsbaar opstellen. Wanneer we elkaar echt zien, voorbij oordelen en filters in onze mind, ontstaat er een magische connectie die zorgt voor een veiligheid waarin we volledig welkom zijn.

self love

Zelf liefde is de belangrijkste liefde, de basis van alle relaties in je leven. Luister naar je innerlijke stem, naar wat jij nodig hebt. Hierdoor weet je wat er echt belangrijk is voor jou en kun je dit gaan leven. 

retreat

Retreat betekent in haar simpelste vorm naar binnen keren. Uit het dagelijks ritme is er ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Volledig verzorgd worden in een veilige en fijne setting zorgt ervoor dat je echt los mag laten en ontspannen. 

"Door de krachtige en liefdevolle begeleiding van deze twee powervrouwen heb ik mezelf weer op nieuwe levels mogen hervinden."

Biki konings

Natuurgeneeskundig Therapeute

Herken jij een van deze onderstaande thema's in jouw leven? 

❤ Je gaat regelmatig over je eigen grenzen heen, het is makkelijker om voor een ander te zorgen dan goed naar jezelf te luisteren. 

❤ Je besteedt te veel tijd in je hoofd en niet genoeg in je lichaam en je hart. Je laat je leiden door je gedachtes en bent hierdoor niet echt in het moment. 

❤ Je luistert niet goed naar de signalen van je lichaam. Dit resulteert in allerlei klachten zoals: slecht slapen, altijd maar doorgaan, ziek worden, te weinig energie overhouden en te veel doen. 

❤ Je hebt het gevoel dat je eigenlijk iets anders met je leven wilt. Je voelt je niet helemaal gelukkig. Je hebt een onbestemd gevoel omdat je ergens wel weet dat er meer moet zijn.

❤ Je hebt niet genoeg energie en ervaart geen flow in je leven. Je mist de daadkracht om het echt anders te gaan doen. Je voelt je niet in connectie met de universele levensenergie. 

❤ Dezelfde denkpatronen blijven zich maar herhalen. Het lukt je niet om die innerlijke stem te veranderen of op te houden met naar je eigen kritiek te luisteren. 

❤ Je zorgt niet goed genoeg voor je lichaam. Je ontspant te weinig, waardoor je stress ervaart. Je beweegt niet genoeg, waardoor je vast gaat zitten in je lijf.

Het Sisterhood & Self Love 4-daags Retreat is de ideale plek om hier verandering in te brengen en een nieuwe start te maken met jouw ware leven, vanuit zelfliefde en dankbaarheid.

"Een prachtig, verdiepend weekend dat mij meer zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en meer rust en zelfvertrouwen in mijn leven heeft gegeven."

debby cuppers

Communicatie medewerkster

programma

Het Sisterhood & Self Love 4-daags Retreat biedt een compleet verzorgd programma voor body, mind, soul en hart ❤

Het programma wordt door Joanna-Maria & Manon volledig afgestemd op de deelnemers. Iedereen krijgt de begeleiding die zij of hij nodig heeft voor diepe transformatie. Binnen het retreat bieden we onder andere de volgende onderdelen aan:

YOGA

Verdiepende dynamische en easyflow yoga sessies om te leren luisteren en contact te komen met je lichaam

MEDITATIE & ONTSPANNING

Inzicht meditaties helpen je verder in je persoonlijke en spirituele groei. Authentieke adem- en ontspanning sessies die balans brengen in lichaam en geest en vernieuwde energie en een heldere geest brengen

sister circle & INQUIRY

Deel in verbinding jouw diepste waarheid, vanuit liefde en vrijheid. Volg de true calling van jouw hart.

ADEMWERK

Ervaar de magie van verbonden ademen. Als je energie gaat stromen kun je oude overtuigingen en patronen loslaten en manifesteren wat jij graag in jouw leven wilt.

ECSTATIC DANCE

Bevrijd jezelf middels beweging. Hef je blokkades en weerstanden op. Alles mag er zijn, je hoeft hiervoor niet te ‘kunnen dansen’.

JOURNALING

Intuïtief schrijven. Door in stilte te gaan zitten en precies op te schrijven wat er omhoog komt, kom je in dieper contact met jezelf.

THAI YOGA MASSAGE

Energy werk en prana levensenergie verhogen middels Thaise massage technieken.

Wat anderen zeggen over retreats met Joanna-Maria & Manon

Kim Geelen

Verpleegkundige

Krachtig & Waardevol

Wow, wat een retreat, wat een mooie prachtige reis die ik onder jullie begeleiding heb mogen maken. Ik vind jullie beide prachtige personen, zoveel zachtheid en warmte. De yoga is intens en maakt zoveel emoties los. De mooie krachtige woorden van jullie beide kwamen echt binnen en zijn zo waardevol. Het dansen was amazing, het maakt zoveel los en is bevrijdend. Ik dank jullie voor deze mooie ervaring en een mooiere ik.

Kelly Cuppers

Gezinshulpverlener

Bewustwording & Ondersteuning

Ik wil jullie bedanken voor de ruimte die ik heb mogen nemen & pakken. Ik heb het als prettig ervaren, al was het ook spannend om deze reist te maken. Jullie hebben mij hierin de ruimte gegeven & waar nodig ondersteund & geholpen & ook bewust laten worden van mij, wie ben ik, wat wil ik, wat voel ik. Het verdwalen in emoties gebeurde mij nu ook & het was fijn om hier in ondersteund te worden. Ik heb het als fijn ervaren, ik ben me bewust geworden van dingen over mijzelf. Ik wil jullie allebei bedanken voor de reis, het is een begin, bedankt!

Hester Happe

Regulatory Toxicologist

Magie & Diepgang

Zo fijn om met sisters te zijn. Er is magie gecreëerd. In zo’n korte tijd zo diep gegaan. Jullie aanwezigheid is zo fijn. Ruimte voor mijn eigen proces op mijn tempo, maar altijd gesteund en gedragen. Super goed hoe zo’n onbekende groep vrouwen met elkaar verbinden en hecht voelt.
Zo dankbaar, niet in woorden te vatten.

Frederique Simonis

Service Manager

Dankbaar & Sisterhood

Wow, wat een 4 mooie en bijzondere dagen. Er is zoveel los gekomen dankzij jullie hulp, oefeningen en sessies. Super dankbaar om dit te mogen ervaren en deel te mogen zijn van een sisterhood.

Debby Cuppers

Communicatie medewerkster

Rust & Zelfvertrouwen 

Zonder verwachtingen ben ik dit Sisterhood weekend ingegaan. Manon & Joanna-Maria hebben mij door middel van hun ervaring veel inzichten gegeven. Ook een stukje rust dat ik op de goede weg ben. Een prachtig, verdiepend weekend dat mij meer zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en meer rust en zelfvertrouwen in mijn leven heeft gegeven. De rust van de yoga docente Manon gaf enorm vertrouwen om je open te stellen. De ervaring van Joanna-Maria gaf veel bewustwording. Mooi duo met veel kwaliteiten. Dank je wel voor jullie steun & practices.

Monique Sprenger

Administratief medewerkster

Bijzonder & Mooi

Ik vond het een bijzonder en mooi weekend. Met veel mooie mensen. Ik ben dankbaar voor alle mooie dingen die jullie met ons gedaan hebben. Ik heb me nog niet volledig open kunnen stellen, maar heb al een groot begin dankzij jullie gemaakt. Ik ga zeker iets met yoga doen. Wat een bijzonder en mooi stel mensen zijn jullie, ook samen. Sisters. Ik heb er nog 2 met zelfde DNA. Nu heel veel. Voelt goed. Dank jullie wel voor deze mooie warme bijzondere ervaring. 

Over Manon & Joanna-Maria

Verhoog je vibratie met deze twee inspirerende trainers / coaches. Deze soulsisters lopen al 20 jaar het pad van groei en ontwikkeling met elkaar en brengen al hun kennis en ervaring samen in dit bijzondere retreat. In hun aanwezigheid ervaar je hoe zij op een toegankelijke manier hun levenservaring en jarenlange kennis op een inspirerende manier delen. Dit middels een scala aan krachtige tools die recht in het hart raken. Doordat ze ook elkaars steun en toeverlaat zijn tijdens hun levenskeuzes, tillen ze elkaar en zeker ook jou naar een hoger niveau. Echte sisterhood. Dit bieden ze in een veilige en warme setting waar alles welkom is.

Praktische info

Prijs

4-daags All Inclusive Retreat €695,-

(obv 2-persoonskamer)

Datum

3 - 6 oktober 2024

Aankomst op donderdag eind van de middag en vertrek op zondagmiddag.

Locatie

Het retreat vindt plaats op een heerlijk locatie midden in de natuur in Drenthe (Heerde) 

Join us! Voor dit Sisterhood & Self Love Retreat en word deel van onze sisterhood community.

Zelfliefde, diepgang, verbinding, transformatie en sisterhood. Life will never be the same :-) 

>