BOEKINGSFORMULIER

Sisterhood & Self Love Retreat

Wat fijn dat je met ons meegaat! Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je van ons direct een bevestigingsmail met de betalingslink & praktische informatie 

Liefs Joanna-Maria & Manon

Ja! Ik ga mee naar het Sisterhood & Self Love Retreat van 21 - 24 Sept ❤
0 of 350

Ervaringen van anderen

Deze retraite met Manon en Joanna-Maria was voor mij een ware beleving van de magische verbinding die ontstaat als vrouwen samenkomen. Door de krachtige en liefdevolle begeleiding van deze twee powervrouwen heb ik mezelf weer op nieuwe levels mogen hervinden. Ik voelde me gedragen en daarom veilig om mijn emoties te uiten waardoor ik veel heb kunnen loslaten. Daarvoor ben ik zó dankbaar! Mijn levenslust is weer terug en ik voel me zoveel vrijer en krachtiger dan vóór de retraite. De energie van de prachtige locatie en het fantastisch lekkere en voedzame eten van de kok maken het plaatje compleet. Dank dank dank..

Biki Konings - Natuurgeneeskundig Therapeute

Dankjewel voor het spaceholden voor mij en voor de groep. Jullie symbiose samen maakt het retreat truely uniek en magisch. De onvoorwaardelijke liefde voor elkaar is diep voelbaar en dit zorgt voor een veilige cirkel waarin vertrouwen, overgave, rust, kennis en liefde in zijn volheid aanwezig is. Het was de juiste balans tussen lichaamswerk, sharing en tijd voor jezelf. Er was zoveel ruimte voor zachtheid, bewegen vanuit jezelf (i.p.v. een systeem), luisteren. Jullie stonden in aanwezigheid voor de groep. Mijn dank is groot voor jullie..

Maya Bisschop - Yoga Docent
>